2on Cap de Setmana d’Intensius

Estàndard

Ja queden pocs dies pel segon cap de setmana d’intensius. Ja heu practicat tot el que vam aprendre amb n’ Eugeni Santxes i na Núria Tort? Ara vos presentem els profes d’aquest segon cap de setmana En Giulio Parise i na Mertxis Sànchez.
El Giulio va descobrir el lindy hop per casualitat l’any 2011, i finalment aquell curs que semblava un passatemps per ell s’ha convertit en una nova passió de la seva vida i en la seva actual professió.
Des que va començar, i pel repte de ser millor ballarí dia a dia, no ha deixat d’anar a ballar a clandestins, festes, d’assistir a classes dels millors professors de Barcelona i sobre tot dels millors professors internacionals en diferents festivals de lindy hop arreu d’Europa.
En menys d’un any ha passat de rebre classes a impartir-les, ballant i actuant per tot arreu.
També sent gran passió pel Charleston, ball individual en què disfruta molt improvisant i en què el podeu veure bastant sovint creant les seves pròpies coreografies.
En Giulio té un estil propi que barreja elegància i energia, que no deixa indiferent quan el mires des de fora.
La Mertxis va començar a ballar als 4 anys, començant pel ballet, passant per la gimnàstica rítmica, el Jazz i el Hip hop. Sempre ha tingut gran interès per tot el què estigués relacionat amb el món de la música i la dansa.
Va descobrir el lindy l’any 2011 gràcies al seu germà, l’Eugeni, qui tornava de les seves classes de lindy entusiasmat i li ensenyava el què havia après. Des d’aleshores no ha pogut parar ni un sol dia de ballar-lo. Ha rebut classes dels millors professors de Barcelona i també dels millors professors internacionals en diferents festivals de lindy hop com: París Swing Workshop ’13 (París, França), Crazy Swing Camp ’13 (Brusel·les, Bèlgica), The Craziers ’13 (Catalunya), Barswingona ’12, ’13 ’14 ’15 i ’16 (Barcelona, Catalunya), Move Your Bottom ‘16 (València)
Més endavant ha combinat la seva afició pel lindy amb altres disciplines com el charleston, el balboa i el claqué.
Ha fet diferents exhibicions de lindy hop i charleston així com aparicions a la televisió (Mira Quién Baila, TV1 2014, La Marató de Tv3 2014) i actualment forma part de la companyia de ball de Barcelona “Shake Shake” .
Per ella ballar és una manera d’expressar-se i de sentir-se bé amb ella i amb la gent que la rodeja.2016-02-11--20-07-34.jpeg

Deixa un comentari